På tisdag åker jag

På tisdag bär det av söderut. Jag kommer att vara i Santa Cruz på Teneriffa i några dagar innan jag fortsätter till la Gomera på fredag om en vecka. Och där blir jag alltså kvar i princip hela januari. Preliminärt ser mina planer ut så här:

17-20 december: semester, resdagar, turista i Santa Cruz de Tenerife

21-31 december: mera semester, nu i Valle Gran Rey, chilla, vanda i bergen, läsa

1-6 januari: börja den sista omgången redigering av Akrobaten

från och med den 7 januari: jobba som vanligt (fast helst lite mindre än vanligt; jag vill ju hinna med att vandra i bergen och sånt. Vi får se hur det blir.).

Jag behöver väl knappast säga att det ska bli skönt att komma iväg? Jag misstänker att det kommer att bli lite lugnare än vanligt här på bloggen, eftersom mitt fokus kommer att vara att blogga på Gomerabloggen. Hoppas att du hänger på dit!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This