Läsa e-böcker i telefonen

Den senaste veckan har jag för första gången gjort ett ordentligt försök att läsa e-böcker i telefonen. Det har gått riktigt bra. Även om jag fortfarande föredrar pappersböcker finns det stora fördelar med att boken jag läser alltid är med mig i fickan utan att jag behöver tänka på att ta med mig den.

Jag fick bara med mig ett par pocketböcker hemifrån, så det är e-böcker som gäller för mig just nu. Jag har fortfarande inte skaffat mig någon läsplatta och det är först sedan i somras som jag har en telefon som det fungerar att läsa e-böcker på.

De tidigare vintrarna när jag har varit på La Gomera har jag läst e-böcker i datorn. Det har fungerat men inte optimalt. Jag får ändå ont i axlarna av att inte ha en lika ergonomisk arbetsplats som hemma (med höj- och sänkbart skrivbord, stort tangentbord och så vidare). Att då efter arbetsdagen fortsätta att tillbringa tid framför samma dator för att läsa böcker känns inte helt rätt. 

Då fungerar det betydligt bättre för kroppen att läsa böckerna i telefonen. Det känns som om jag skulle kunna läsa en och annan e-bok även när jag har kommit hem.

Läser du e-böcker?

PS Du har väl inte missat att jag bloggar från La Gomera på gomera.nu?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This