Jag är färdig med redigeringen!

Du kanske började tvivla på om jag någonsin skulle bli klar med den här evighetsredigeringen? Du kanske trodde att det bara var snack att det fanns något manus över huvud taget? Eller så kanske du trodde att jag inte vågade bli klar med redigeringen – för då måste jag ju ge ut boken.

Jag vet definitivt att jag tvivlade ibland på om jag någonsin skulle bli klar. Men nu är jag alltså färdig. Akrobaten är färdigredigerad. Såååååå skönt! :-D

När man redigerar ett manus i olika omgångar i närmare ett decennium så händer det förstås en del med det längs vägen. I dag tänkte jag på att jag borde läsa den första versionen vid tillfälle. Det första utkastet som jag skrev på tre månader 2005. Jag tror att jag skulle kunna lära mig en del av det – eller åtminstone se att jag har lärt mig en hel del längs vägen.

Å andra sidan vill jag förstås helst aldrig se manuset igen. Men tjoho att det är klart! Nu ska jag bara ge ut boken.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This