Den snälla företagaren är såld till Liber

Jag tror inte att jag har nämnt att TUK Förlag, som har gett ut min bok Den snälla företagaren, lägger ner sin förlagsverksamhet och har sålt böckerna till Liber? Eftersom jag verkligen gillade att samarbeta med TUK så känns det tråkigt att jag inte kommer att göra det i fortsättningen. Än så länge har jag ingen direkt uppfattning om hur det är att vara utgiven på Liber, men numera har jag alltså en bok där.

Som jag har skrivit tidigare har ju Norstedts sålt en del av sina fackböcker, däribland mina böcker Tydliga texter och Blogga, tvittra och fejsbucka, till Studentlitteratur.

Det här betyder alltså att jag har lyckats bli utgiven på fyra olika förlag – trots att jag bara har tre böcker ute. Det är väl ganska bra jobbat? ;-) Och snart blir jag dessutom egenutgivare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This