Boksläpp för Lustans tivoli förra veckan

Förra veckan var det boksläpp för Birgitta Anderssons nya bok Lustans tivoli. Och vilket boksläpp det var! Birgitta är en författarkollega och liksom jag med i nätverket Täbyförfattarna. Hon och hennes förlag Ordberoende förlag hade hyrt inget mindre än Göta källare (rättelse: ha ha, jag hade skrivit en annan lokal här, men så här ska det ju vara).

Det var uppträdanden på scenen hela kvällen, bland annat eminenta ståupparen Ami Hallberg Pauli. Och så mingel och mingel och mingel, glittriga människor och till och med dansgolv och dj.

Jag hade en supertrevlig kväll, träffade en massa författarkolleger och gjorde flera roliga nya bekantskaper. Det är så roligt att det finns så många olika typer av releasefester. Den här var storslagen, och det var hur kul som helst. Och ibland hamnar man på en liten och mysig, kanske rentav hemma hos författaren själv. Och det kan vara minst lika kul.

Min egen boksläppsbudget är mycket långt ifrån att hyra en nattklubb och anlita ståuppare och magiker på scenen, men boksläpp blir det! Den 23 maj. Vill du gå men har inte fått en inbjudan? Mejla mig på jenny@iklartext.se.

20160414_222243.jpg

 

20160414_184403.jpg

PS Tycker du att jag bloggar för sällan? Det tycker jag också, men det är så mycket annat jag också vill hinna med :-) Följ mig gärna på Instagram om du vill få tätare uppdateringar om vad jag har för mig. forsbergjenny heter jag där. Där pratar jag även om helt andra saker än skrivande och böcker dock.

2 tankar kring ”Boksläpp för Lustans tivoli förra veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *