Utmaning: ta nästa steg mot ett fritt liv

Längtar du efter ett fritt liv? Vill du ha stöd och gemenskap när du tar nästa steg? Det får du i utmaningen Ta nästa steg mot ett fritt liv.

Utmaningen pågår den 7–10 mars 2023. När du har gjort den kommer du att veta vad som är ett fritt liv för dig och vilket som är ditt nästa steg för att nå dit.

Under fyra dagar får du verktyg för att ta de första stegen mot att odla för självhushållning – i stor eller liten skala – och mot att växla ner och leva på mindre pengar. Du får även veta hur du kan börja bygga passiva inkomster redan idag och får tips och inspiration för att skapa fler källor till passiv inkomst framöver.

Få stöd när du tar nästa steg

Utmaningen är en gratiskurs som vi går igenom tillsammans under fyra dagar. Du får korta filmer och övningar att jobba med, och du får tillgång till ett forum där du kan få stöd och bolla tankar med andra som också tar sitt nästa steg mot ett fritt liv.

Du väljer själv hur mycket eller lite du är med på under veckan. Om du vill vara med på allt kan det vara bra att avsätta uppemot en timme per dag under de fyra dagarna. Om du har mindre tid är du med på det du hinner.

Jenny hjälper dig att ta nästa steg

Utmaningen leds av mig, Jenny Forsberg. Jag odlar med målet att mitt hushåll på två personer ska vara i princip självförsörjande på grönsaker året runt.

Jenny Forsberg leder utmaningen Ta nästa steg mot ett fritt liv

Jag är soloföretagare sedan 2002. I grunden är jag examinerad språkkonsult i svenska, vilket innebär att jag hjälper företag och myndigheter att göra deras texter begripliga. Jag jobbar på att skapa olika passiva intäktskällor: bland annat investeringar och onlinekurser, och jag har även skrivit flera böcker.

Ett fritt liv är en ny del av mitt företagande. Läs mer om medlemsprogrammet Ett fritt liv. Det finns till för dig som vill vända klimatskav till odlarglädje i en digital gemenskap där du får vara precis som du är.

Fyra byggstenar för ett fritt liv

Längtar du efter ett annat liv? Ett liv bortom heltidsjobbet som gör att du knappt hinner göra något annat än att jobba, sova och kanske slötitta på en serie i soffan. Vad som är ett fritt liv varierar förstås från person till person. I utmaningen hjälper jag dig att ta nästa steg mot ett fritt liv med hjälp av de här fyra byggstenarna:

💚 odla och självhushålla

💙 skapa passiva inkomster

💜 växla ner och leva på mindre

🧡 driva företag.

Häng med på utmaningen 7– 10 mars 2023

Vill du också ta nästa steg mot ett fritt liv ? Häng med på utmaningen! Den pågår i fyra dagar, den 7–10 mars 2023. Varje dag tar du ytterligare ett steg på vägen mot ett fritt liv. Det är helt gratis att vara med.

Anmälan till utmaningen är stängd för den här gången. Läs gärna mer om medlemsprogrammet Ett fritt liv.

Pin It on Pinterest

Share This