Tillsammans kan vi vända klimatskav till odlarglädje

Skaver det hos dig också? Att samhället inte verkar vara på väg att ställa om till ett liv inom planetens gränser. Att människor i din omgivning fortsätter att konsumera, flyga, äta och leva som om vi inte var mitt i en brinnande klimatkris.

Längtar du efter ett annat liv? Ett liv bortom heltidsjobbet som gör att du knappt hinner göra något annat än att jobba, sova och kanske slötitta på en serie i soffan. Längtar du efter ett liv där du odlar dina egna grönsaker och omvandlar skörden till god och näringsrik mat? Där du har ork att ta hand om det du redan äger i stället för att konsumera nytt? Där du har tid för det som är viktigt för dig? Längtar du efter ett fritt liv? Då har du kommit rätt. Skriv upp dig på väntelistan för medlemsprogrammet Ett fritt liv.

Känner du dig konstig? Du är inte ensam

Ibland känner jag mig konstig. Jag odlar med målet att bli i princip självförsörjande på grönsaker året runt. För vissa är det konstigt att lägga så mycket tid på odling. Kan jag inte bara handla i mataffären som alla andra? Men min odling kommer från något djupare än att bara ha en hobby. Det handlar om en vilja att leva mer i samklang med naturen och att tära mindre på planetens resurser. På något plan handlar det om överlevnad – min egen, mänsklighetens och planetens – då kan jag inte bara ta en fika på stan istället för att skörda potatisen.

Känner du dig också konstig ibland? Anpassar du dig till samhällets normer mer än du vill, för att du inte känner några likasinnade som du kan vara konstig tillsammans med?

Då är du varmt välkommen in i medlemsprogrammet Ett fritt liv. Det är en digital gemenskap där du får hjälp att odla mat, skapa passiva inkomster och växla ner. Där du får vara precis som du är. Och där du aldrig behöver känna dig ensam.

Fyra byggstenar för ett fritt liv

Vad som är ett fritt liv varierar förstås från person till person. I medlemsprogrammet får du stöd i att bygga upp ett fritt liv genom att

💚 odla och självhushålla

💙 skapa passiva inkomster

💜 växla ner och leva på mindre

🧡 driva företag.

Start vårvintern 2023

Min plan är att starta en betaversion av medlemsprogrammet i mars 2023. Jag kommer att forma medlemsprogrammet i samråd med dig och de andra medlemmarna. Om du är med från början maxar du dina möjligheter att vara med och påverka och få gehör för vad just du behöver.

En annan fördel med att vara med från början är priset. Månadskostnaden kommer att vara betydligt lägre från början och sedan höjas successivt med tiden. Om du väljer att gå med redan från början får du det lägsta priset någonsin och behåller sedan det låga priset för alltid – så länge som du fortsätter att vara medlem.

Det här får du

Det här får du i medlemsprogrammet:

  • en digital gemenskap där du får råd och stöd av likasinnade
  • regelbundna träffar där du blir en viktig del av en grupp
  • praktiska tips, kom-igång-guider och instruktioner om hur du odlar för självförsörjning, skapar passiva inkomster, växlar ner för att leva på mindre och driver ett hållbart företag
  • regelbundna frågestunder och möjlighet att få svar på dina frågor.

Häng på så vänder vi klimatskav till odlingsglädje

Det är ingen hemlighet att det är mycket slit att odla grönsaker för självhushållning. Men det är också roligt. För mig personligen är det mitt bästa sätt att dämpa klimatångest, och det fyller mig med en djup känsla av mening att kunna odla min egen mat. Nu vill jag hjälpa även dig att vända klimatskav till klimatglädje.

Jag längtar efter att få välkomna dig in i gemenskapen! Skriv upp dig på väntelistan så är du med bland dem som får veta först när anmälan är öppen till medlemsprogrammet.

Pin It on Pinterest

Share This