Ett fritt liv medlemsprogram

Skaver det hos dig också? Att samhället inte verkar vara på väg att ställa om till ett liv inom planetens gränser. Att människor i din omgivning fortsätter att konsumera, flyga, äta och leva som om vi inte var mitt i en brinnande klimatkris.

Längtar du efter ett liv bortom ekorrhjulet? Ett liv där du hinner något annat än att jobba, sova och kanske slötitta på en serie i soffan? Längtar du efter ett liv där du odlar dina egna grönsaker och omvandlar skörden till god och näringsrik mat? Där du har ork att ta hand om det du äger i stället för att konsumera nytt? Där du har tid för det som är viktigt? Längtar du efter ett fritt liv? Då har du kommit rätt. Skriv upp dig på väntelistan för medlemsprogrammet Ett fritt liv.

Känner du dig också konstig ibland?

Anpassar du dig till samhällets normer mer än du vill, för att du inte känner några likasinnade som du kan vara konstig tillsammans med?

Medlemsprogrammet Ett fritt liv är en digital gemenskap där du får hjälp att odla mat, skapa passiva inkomster och växla ner. Där du får vara precis som du är. Och där du aldrig behöver känna dig ensam.

Fyra byggstenar för ett fritt liv

Vad som är ett fritt liv varierar förstås från person till person. I medlemsprogrammet får du stöd i att bygga upp ett fritt liv genom att

💚 odla och självhushålla

💙 skapa passiva inkomster

💜 växla ner och leva på mindre

🧡 driva företag.

Du får gemenskap och kunskap

Det här får du i medlemsprogrammet:

  • kursmaterial på månadens tema: praktiska tips, kom-igång-guider och instruktioner om hur du odlar för självförsörjning, skapar passiva inkomster, växlar ner för att leva på mindre och driver ett hållbart företag
  • digitala träffar ungefär en gång i veckan, där du blir en viktig del av en grupp
  • en gemenskap där du får råd och stöd av likasinnade
  • regelbundna frågestunder och möjlighet att få svar på dina frågor
  • ett privat forum enbart för medlemmarna, där vi kan diskutera allt inom ett fritt liv.

Häng på så vänder vi klimatskav till odlarglädje

För mig ger det en djup känsla av mening att kunna odla min egen mat. Det är också mitt bästa sätt att dämpa min klimatångest.

Nu vill jag hjälpa även dig att vända klimatskav till odlarglädje.
Skriv upp dig på väntelistan så är du med bland dem som får veta först när anmälan är öppen till medlemsprogrammet.

Pin It on Pinterest

Share This