Så här används kakor (cookies) på jennyforsberg.nu

Jennyforsberg.nu använder kakor (cookies) i form av annonskakor och statistikkakor. Det gör det möjligt att föra statistik över hur webbplatsen används och att ha annonser på webbplatsen.

Några av kakorna sparas i din dator (telefon, surfplatta) för att komma ihåg dina val nästa gång du besöker webbplatsen. Din och andras aktivitet på webbplatsen loggas, men den informationen kan inte kopplas ihop med enskilda individer. De uppgifter som samlas in är vilka av webbplatsens sidor du besöker, hur länge du stannar på webbplatsen och från vilket land du surfar.

Vilka använder kakorna?

Information som samlas in med hjälp av kakor på webbplatsen hanteras förutom av jennyforsberg.nu av Google Analytics och affiliatesajter som Tradedoubler. Här kan du läsa om hur Google använder kakor .

Du kan ta bort kakor

I inställningarna för din webbläsare eller enhet kan du oftast ställa in vilka kakor som får lagras på din enhet. Du kan blockera alla kakor, granska vilka kakor som har lagrats och radera de lagrade kakorna.

Om du blockerar kakor minskar förutsättningarna att anpassa webbplatsen för användare med dina behov. Om du blockerar kakor kommer du att om och om igen få frågan om du vill godkänna kakor.

Läs mer om bloggen jennyforsberg.nu.

Pin It on Pinterest

Share This