Om Ett fritt liv och Jenny

Jag som drömmer om att leva ett fritt liv heter Jenny Forsberg. Jag är onlineföretagare med två spår:

  1. Jag hjälper människor att leva ett fritt liv, med odling och självhushållning, passiva inkomster, att växla ner och leva på lite pengar och att driva företag. Jag driver medlemsprogrammet Ett fritt liv.
  2. Jag hjälper människor att skriva bättre – jag ger onlinekurser för den som skriver i jobbet (mejl, rapporter, webbtext etc) och för den som vill skriva en bok.

I botten är jag examinerad språkkonsult i svenska och jag driver soloföretaget Klartext sedan 2002. Jag är även författare och har skrivit fyra fackböcker och två romaner.

Jag bor sedan 2019 i Ärla, som ligger i Eskilstuna kommun. Ursprungligen kommer jag från Stockholmsförorten Täby. Jag varvar min tid mellan att sitta inne vid datorn och att vara ute och odla och samla mat. Målet är att vara i princip självförsörjande på grönsaker året runt.

Mina onlinekurser

Jag erbjuder följande onlinekurser:

Vad hände med Jennys författarblogg?

Jag har tidigare skrivit den här bloggen under namnet Jennys författarblogg. Den handlade bland annat om skrivande och kreativitet och om mina böcker. Allt det materialet ligger kvar på bloggen, även om jag inte lyfter upp det i och med att bloggen har en annan inriktning numera. Men du kan alltså även hitta skrivrelaterade inlägg här om du googlar eller söker i bloggens sökfunktion.

Kontakta mig

Vill du komma i kontakt med mig, Jenny Forsberg, gör du det lättast på mejl: jenny@iklartext.se.

Prenumerera på mejllistan Ett fritt liv.

Följ mig gärna på Instagram, där jag heter forsbergjenny.

Här kan du läsa mer om medlemsprogrammet Ett fritt liv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This