Utmaning: bli världens bästa företagare på fem dagar

Vet du vad? Du kan bli världens bästa företagare. På fem dagar. Häng med på min utmaning!

Vadå världens bästa?

Vadå världens bästa företagare? Alla kan inte vara världens bästa; bara en kan vara bäst. Eller?

Så här tänker jag: Vad som är världens bästa företagare är helt subjektivt. Du kan vara den bästa företagaren enligt din definition, men det är antagligen inte världens bästa i någon annans ögon. För att bli världens bästa företagare behöver du därför ställa frågan: Vad är bäst för mig och mitt företag? Det vill jag att du ska ta reda på under den här utmaningen.

Du som företagare har nämligen all makt att bygga upp ditt företag (och ditt jobb och ditt liv) på det sätt som passar dig bäst – så att du kan må bra, tjäna pengar och ha roligt i ditt företag.

Jenny lotsar dig genom utmaningen

Utmaningen leds av mig, Jenny Forsberg. Jag är onlineföretagare och examinerad språkkonsult i svenska, och sedan 20 år tillbaka driver jag soloföretaget Klartext. I samband med mitt 20-årsfirande som företagare gav jag mina 20 bästa företagartips på Instagram.

Häng med på utmaningen 7–11 mars 2022

Vill du få koll på vilken typ av företagare just du vill vara? Häng med på utmaningen! Den pågår i fem dagar, den 7–11 mars 2022. Varje dag tar du ytterligare ett steg på vägen mot att bli världens bästa företagare. Vad nu det innebär för dig. Det är helt gratis att vara med.

Utmaningen är stängd för närvarande. Om du vill veta när jag ordnar utmaningar och annat – och dessutom få tips och inspiration om att leva ett fritt liv – är du varmt välkommen att prenumerera på mejllistan Ett fritt liv.

Pin It on Pinterest

Share This