Om bloggen

Välkommen till Jennys författarblogg! På den här sidan får du veta mer om vad du kan förvänta dig om du läser den här bloggen. Jag som bloggar heter Jenny Forsberg och är författare och examinerad språkkonsult i svenska på Klartext.

Här på bloggen diskuterar jag kreativitet i allmänhet och skrivande i synnerhet, ofta blir jag inspirerad av något jag hör, ser eller läser och skriver något om det. Eftersom jag själv oftast har en bok på gång delar jag också med mig av våndor och framsteg i min egen skrivprocess.

Jag skriver också om livet och hur man kan skapa sig den bästa tillvaron och om saker som jag funderar på i min vardag. Just nu funderar jag en del på frihet, normer, hållbarhet, klimathot, passiva inkomster och konsumtion, så det kan tänkas dyka upp en del inlägg om de här ämnena.

Jag skriver även om mina böcker förstås och om böcker jag läser. Och ibland blir det inlägg om företagande från min vardag som språkkonsult och egenföretagare.

Läs om att tillbringa vintern i värmen

På vintern vill jag helst inte vara i Sverige. De senaste vintrarna har jag varit på kanarieön La Gomera i sex, sju veckor på vintern. Där är klimatet ljummet, havet blått, bergen hisnande vackra och naturen grön i januari. Det här skriver jag numera om på en separat blogg: Gomerabloggen. När jag blir stor ska jag köpa en lägenhet i Valle Gran Rey på La Gomera och vara där i flera månader om vintrarna.

Välkommen till Jennys författarblogg

Jag hoppas att vi ska trivas ihop här på Jennys författarblogg. Och du: jag blir glad om du lämnar en kommentar till mina inlägg :-)

//Jenny Forsberg

2 reaktion på “Om bloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *