Testar lite bara

Om du undrar vad jag håller på med så sitter jag bara och testar om jag kan få inlägg från Instagram att fastna även här på bloggen. Det första, med hela insta-inlägget i rubriken, blev ju inte så bra. Men det andra får nog duga – även om det är galet trist med ett datum, dessutom på engelska, i rubriken.

Det här är inget jag kommer att göra dagligdags, men ibland skriver jag betraktelser på Instagram som jag gott tycker kan få hamna här också ifall det mot förmodan skulle vara någon som följer mig den här vägen :-)

Nu är det färdigtestat för stunden. Jag är förkyld. Igen. Jag har redan ägnat flera veckor av det här året åt att nästan hosta ihjäl mig; jag känner mig faktiskt helt klar med det. Men nähä, tydligen inte :-/

Visst är det kul med boktitelpoesi förresten! :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This