Jag förbereder en utmaning

Bakom kulisserna jobbar jag just nu för fullt med en utmaning som jag snart kommer att bjuda in till.

Under några dagar kommer du, om du vill vara med, att få undersöka vad ett fritt liv innebär för just dig och vilket som är ditt nästa steg på vägen dit. Du får tips på hur du kan komma igång och odla och hur du kan börja tänka som en självhushållare. Och så får du verktyg för att ta makten över din ekonomi. Det blir som en gratis minikurs med smakprov på vad vi sedan kommer att göra i medlemsprogrammet.

Tanken med utmaningen är att du ska bli peppad att ta nästa steg, oavsett om du sedan väljer att hänga på till medlemsprogrammet eller inte. Mer information kommer snart. Hoppas att du vill vara med – det blir kul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This