Bloggturnén besöker Mediababe

Bloggturnén går vidare och jag besöker Jacqueline Kothbauer och Mediababe (länk borttagen pga trasig). Jacqueline vet allt om hur du ska bära dig åt för att synas i både sociala och traditionella medier. Eftersom hon lever som hon lär är hon en flitig bloggare och facebookare och blir ofta intervjuad i tidningar. Dessutom är hon en idéspruta och helt rätt person att prata med om du har kört fast i ditt PR-arbete.

Jacquelines bok Mediababe står sedan några dagar tillbaka i min bokhylla och det är bara med hjälp av en rejäl dos självbehärskning jag har lyckats låta bli att kasta mig över den (måste ju koncentrera mig på bloggturnén ;-). Boken tar hjälp av tio stjärnor för att visa hur man kan bygga sitt personliga varumärke med hjälp av medierna.

Häng på till Mediababe så får du bland annat mina bästa tips för författare som vill marknadsföra sig  och sina böcker via medierna. Kom ihåg att du får 20 procents rabatt på Den snälla företagaren om du beställer den direkt hos TUK under bloggturnén (senast den 23 mars). Uppge koden BLOGG för att få din rabatt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This