Träffa författare i Söderhallarna

I slutet av den här veckan och den sista helgen före jul är vi ett gäng författare på plats i Söderhallarna i Stockholm. Kom gärna förbi om du är i krokarna! Det finns gott om tid att ställa alla frågor du har velat ställa om bokskrivande, om att vara författare och om böckerna. Och så är det en kul chans att köpa signerade böcker som julklappar – för det är de hårda paketen som är bäst, eller hur! ;-) För dig som inte har läst Akrobaten är det här ett ypperligt tillfälle att köpa den till julklappspriset 100 kr. Eller bara kom förbi och säg hej och berätta att du läser bloggen. Det är alltid roligt att träffa bloggläsare.

Jag kommer att vara på plats nu på fredag 15–19 och fredagen den 18 december 15–19. Tiderna som gäller för hela evenemanget är:

  • fredagen den 4 december 18–19
  • lördagen den 5 december 12–17
  • fredagen den 18 december 12–19
  • lördagen den 19 december 12–17.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *