Från ljugarbänken i Täby kommer till hösten

På sistone har jag jobbat mycket med den kommande antologin Från ljugarbänken i Täby, som jag skriver tillsammans med mina kolleger i Täbyförfattarna. Boken består av ett antal noveller som utspelar sig i Täby, och jag är redaktör för den. Det har tagit mycket av min tid den här vintern, och framför allt de senaste veckorna har det blivit en hel del kvällsjobb. Inte bra.

Boken däremot blir riktigt bra. Vi i Täbyförfattarna kan inte bara skriva utan även ta sjukt snygga bilder. Nåja, vi och vi, det där med foto är knappast min specialitet, men vi har en bildgrupp i projektet, och de kan! Så det blir en supersnygg presentbok som borde vara intressant för alla med anknytning till Täby. Och även för alla andra som gillar att läsa bra noveller med stor bredd illustrerade med snygga bilder.

Mitt eget bidrag till boken är ett utdrag ur Akrobaten. Och nu börjar jag äntligen närma mig slutet på redaktörsjobbet. Det känns skönt. Till hösten kommer boken är planen. Håll utkik!

Förra helgen var vi ute och fotade en omslagsbild till boken. Så här såg det ut från mitt håll. Det var grodperspektivet som gällde för mig den dagen.

20160402_134929

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This