Tack!

Ett stort och varmt tack till alla som kom på boksläppet igår! Det blev verkligen lyckat. Vi höll till på restaurang Cirkeln i ABF-huset på Sveavägen. Många kom förbi en kortare stund, köpte boken, tog ett glas vin i baren, tvingades utstå mitt prat i mikrofonen. Min kollega Ingrid försökte in i det sista övertyga mig om att jag skulle rappa i stället för att prata, men jag besparade min stackars omgivning det. Det var många som även valde att stanna kvar och äta middag i restaurangen – även jag fick mat i mig så småningom, och den var mycket god.

Tsunaminrelease

Har jag sagt hur mycket jag gillar mitt nätverk? Jag <3 mitt nätverk! Så härligt med alla som kom och firade, och jag är så taxam för alla som har hjälpt mig med saker under arbetet med boken.

20160523_190551.jpg

Men hörrni, jag har skrivit fem böcker! Fem! Det har redan trillat in en del fina ord om Tsunamin. Jag lär ju återkomma och skryta om det; det är väl därför man har en författarblogg? ;-)

Och så återkommer jag med ett separat inlägg om vem som vann tävlingen. Hej så länge!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This