Täbyförfattarna på biblioteket i dag

I dag kunde man träffa några av oss i Täbyförfattarna på Täby huvudbibliotek.

Eva Heljesten och jag pratade om Från ljugarbänken i Täby på den snygga lyrikscenen. På skärmen precis till vänster om oss syns några av de snygga bilderna i boken, för vi berättade specifikt om några av novellerna i boken och de bilder som hör till dem. Fotot är taget av Kristina Svensson.

jennyoevatabybibblafotokristinasvenssonjpg

 

Och så pratade vi var och en om våra respektive böcker. På det här fotot, som är taget av Eva Heljesten berättar jag om Akrobaten i lämpligt matchande tischa.

jennytabybibblafotoevaheljesten

 

Här berättar Eva Hedlund om en av bilderna som hon har tagit till boken:

wp-1480785404776.jpg

 

Men vi stod inte på scenen hela dagen förstås. Större delen av dagen hittade man oss vid ett bokbord i entrén till biblioteket. Ett gäng Täbybor gick därifrån med julklappar till sig själva eller någon annan. På bilden syns Kerstin Dejemyr, Gudrun Winfridsson och Eva Heljesten.

wp-1480785510074.jpg

 

Här syns Torgil Rosenberg vid bokbordet. I bakgrunden Eva Hedlund och delar av Fredrik A Persson.

wp-1480785541472.jpg

Det var en trevlig dag och det var ett bra ställe att ha bokbord på: många människor som passerade, även om det sinade något mot slutet av dagen, men utan julhandelshetsen som jag antar pågick i Täby centrum ett par hundra meter därifrån.

 

PS Om du inte var på plats i dag går det utmärkt att köpa Från ljugarbänken i Täby på Adlibris eller någon annan internetbokhandel. Eller direkt av mig. Hör av dig på jenny@iklartext.se i så fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *