Jag slipper vara projektledare

Min kommande språkbok går framåt. Manuset är hos förläggaren, som just nu håller på att fundera som bäst på f-pris, upplaga, e-bok, marknadsföring och annat. Fatta hur skönt det är att ha en förläggare som gör det här jobbet! Självklart är jag delaktig i processen men det är inte jag som för den framåt. Det är ju exakt det som jag ogillar med att vara egenutgivare: att vara projektledare för bokproduktionen. Jag trivs inte i rollen som projektledare. Min roll i projekt ska vara att komma in utifrån som expert eller bollplank.

Det här betyder inte att jag aldrig mer kommer att ge ut en bok på egen hand. Det betyder bara att just precis nu så njuter jag av att slippa göra bokproduktionsjobbet. Den här gången.

Boken kommer ut efter sommaren om allt går som det ska. Titeln är väl inte helt spikad, men snart borde jag kunna berätta vad den heter. Jag återkommer och berättar mer. Stay tuned!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *