Vad jag gör bra och mindre bra just nu

Inspirerad av det här inlägget hos trettiosjugrader (länk borttagen pga bruten) kommer här ett inlägg om tre saker jag gör bra och tre saker jag gör mindre bra just nu:

Tre saker jag gör bra:

  • Jag accepterar att jag drar in mindre pengar än normalt den här hösten. Jag var ju sjukskriven delar av hösten efter min höftoperation, och även efter det har jag prioriterat rehabträning snarare än jobb. Min buffert är förhållandevis väl påfylld efter att jag höll på att jobba ihjäl mig strax före sommaren och då drog in mer pengar än vanligt. Dessutom fick jag ordentligt tillbaka på skatten. Så jag kan vila i att jag inte drar in så mycket pengar just nu.
  • Jag prioriterar min rehabträning, med målet att få tillbaka full styrka och rörlighet i höften och benet.
  • Sedan i somras mediterar jag en halvtimme om dagen, vilket är mer än tidigare. Det känns så bra att jag tar mitt mediterande på det allvar som det förtjänar.

Tre saker jag gör mindre bra:

  • Jag har en förmåga att låta de små arbetsuppgifterna stå i vägen för de stora och viktiga.
  • Jag känner ett stort motstånd mot att börja på en ny roman av flera anledningar (för jo, jag tror att jag har bestämt mig för att mitt nästa bokprojekt ska bli en ny roman och att jag ska börja klura på synopsis i januari). En anledning till motståndet är att det tar emot att börja jobba på ett projekt som kommer att ta typ tre år (om jag inte kommer på något annat sätt att jobba längs vägen) och i princip inte ge några inkomster.
  • Jag är frustrerad över hur lite passiva inkomster jag har om man jämför med hur mycket tid jag har lagt på att skapa dem. Och här är jag delvis fel ute. Det går verkligen åt rätt håll med mina passiva inkomster, och det är jag sjukt glad och tacksam för! Jag ska nog skriva om det i ett separat inlägg vid tillfälle.

Vad gör du bra och mindre bra just nu?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This