Vad sägs om lite matprat här framöver?

Jag har haft en rawfoodblogg i några år, men nu har jag bestämt mig för att lägga ner den. Det känns vemodigt. Även om jag aldrig riktigt har satsat på den så har jag investerat en hel del tid och energi genom åren, och jag tycker alltid att det är tråkigt att behöva lägga ner saker. Men det är bra och rätt beslut, och förhoppningsvis kommer det att frigöra lite energi som jag kan använda till något bättre. Överlag behöver jag bli bättre på att lägga ner saker tidigare. Jag tror alltid så hårt på det jag gör, och då kan det vara svårt att se när jag lägger tid på fel saker – sådant som tar energi eller som det inte finns någon lönsamhet i.

Dessutom vill jag ju blogga om mat; det var bland annat därför jag hade en rawfoodblogg. Eftersom jag allt mer styr över den här bloggen mot att handla om hela livet och inte bara om författandet så tänker jag att det även får bli ett och annat matinlägg här. Vad tror du om det?

Jag har sparat ner några inlägg från den gamla bloggen som jag inte vill ska förfaras, och som jag kommer att lägga upp här lite pö om pö. Och så får vi se när andan faller på att skriva något nytt om mat. Under sommaren kommer det att vara stiltje här dock; som vanligt planerar jag en lång, nerkopplad och välbehövlig semester.

Men först sista rycket! Tre dagar kvar. Kämpa Jenny!

Målbild inför semestern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *