Bloggen är inte död – den bara vilar lite

Jag inser att det ser ut som att jag har lagt ner bloggeriet. Men ha tålamod; jag kommer att fortsätta blogga. Den här hösten tar jag ett omtag med mitt företagande, bland annat genom att dra igång det jag kallar för Ett fritt liv. Och det är just det som kommer att vara ämnet på bloggen framöver.

Fyra byggstenar för ett fritt liv

Jag använder de här fyra byggstenarna för att skapa ett fritt liv:

  • odling och självhushållning
  • passiva inkomster
  • downshift – växla ner, leva enkelt och på mindre pengar
  • företagande.

Det här har jag bloggat om tidigare lite nu och då, men planen framöver är att bloggen ska fokusera helt på ett fritt liv i allmänhet och de fyra byggstenarna i synnerhet.

Jag började dock i en annan ände än bloggen, nämligen på Instagram. Där är jag igång för fullt och pratar om ett fritt liv – följ mig gärna där så länge! Jag vågar inte säga när jag kommer igång att blogga igen; det är några andra saker som står före på attgöralistan. Men jag hoppas att det blir snart, för jag gillar ju att blogga. Ha det fint så länge!

Kramar, frid och regnbågar! 🌈

//Jenny

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This