I januari nystartar jag bloggen

Så där ja! Nu har jag gjort en massa bakom-kulisserna-jobb så att jag kan komma igång och blogga igen, nu inom ett tydligt område: ett fritt liv. Bloggen har även fått nytt utseende med hjälp av ett annat WordPress-tema. Jag testar det ett tag i alla fall så får jag se om jag blir nöjd.

Processer tar tid

Jag har flyttat tillbaka alla inlägg om passiv inkomst, som jag hade flyttat till en egen blogg när jag trodde att det var enbart passiv inkomst som var det ämne jag ville satsa på för kommande onlinekurser och annat. Samma sak med Den snälla företagaren, som jag hade lagt på en egen sajt, men som nu är tillbaka här igen som en del av Ett fritt liv.

Processer tar tid ibland. Och det är okej förstås. Däremot känns det trist när jag ger mig själv en massa extrajobb för att jag inte vet var jag kommer att landa när jag har tagit mig igenom processen. 🙃

Tagit mig igenom förresten – processen pågår antagligen fortfarande. Jag hoppas bara att jag inte behöver göra om så mycket nästa gång jag bestämmer mig för en ny riktning.

Jag bloggar om ett fritt liv

Just nu har jag i alla fall landat (långvarigt eller tillfälligt) på en platå där jag vill utveckla produkter inom Ett fritt liv, där mina fyra byggstenar är:

  • odla och självhushålla
  • skapa passiv inkomst
  • växla ner och leva på mindre
  • driva företag.

Jag har lust att ta fram onlinekurser för de här fyra byggstenarna, och jag är också sugen på att ha ett medlemsprogram lite längre fram. Vi får se vart processen för mig nu.

Ett steg som redan är klart är i alla fall att jag kommer att blogga här regelbundet igen och att det finns en mejllista som du kan prenumerera på. Planen är att börja skicka ut mejlen i januari. Anmäl dig gärna om du vill få mejl med tips och inspiration om att leva ett fritt liv.

Först tänker jag dock ha ledigt över helgerna. Hoppas att du har det bra i vintermörkret!

Kramar, frid och regnbågar! 🌈

//Jenny

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This