Bloggturnén hos Säljledning och kvalificerad försäljning

I dag hälsar jag på hos Sophie Brömster och hennes blogg Säljledning och kvalificerad försäljning. Sophie studerar just säljledning och kvalificerad försäljning och ger massor av säljtips på bloggen. Du som är företagare har garanterat nytta av att titta in där då och då.

Hos Sophie får jag bland annat frågan hur jag tror att Den snälla företagaren kan påverka. Följ med dit och se vad jag svarar på det! Jag har redan fått återkoppling från några som har läst boken och som säger att den har fått dem att fundera på sitt företagande och sin tillvaro. Det är förstås hur kul som helst om min bok kan påverka någon. Även om det bara är en enda person så är det värt mycket.

Under bloggturnén (till och med den 23 mars) så får du 20 procents rabatt på boken om du beställer den från TUK Förlag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This