Bloggturnén hälsar på hos Smartma

Det är tretalets dag på bloggturnén. Tre dagar kvar på turnén. Tre dagar till som du får turnérabatt på boken alltså, så om du inte har beställt boken än är det hög tid. Uppge koden BLOGG hos TUK för att få rabatten.

I dag besöker jag bloggen Smartma (borttagen länk pga finns inte längre), som i tretalets anda drivs av de tre smarta språkkonsulterna Anna Antonsson, Emilia Emtell och Paulina Nyman.  De är snälla företagare i varsitt soloföretag. På bloggen Smartma skriver de bland annat om språk, kommunikation, sociala medier och företagande. Det är Paulina som ställer dagens frågor till mig. Hon undrar hur man ska tänka när kunder föreslår att man ska jobba gratis åt dem. Och så berättar jag om metoden jag använder för att ta fram synopsis till en roman.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This