Dags att avslöja namnet på min debutroman

Nu är det äntligen dags att avslöja namnet på min kommande roman. Jag förstår att du är  oerhört förväntansfull just nu.

*paus för trumvirvel*

Den psykologiska thriller som jag planerar att ge ut på egen hand under året heter … *lite mer trumvirvel* … Akrobaten.

*paus för applåder och hänförda aaa:anden och ooo:anden*

Huvudpersonerna i boken är en tämligen dysfunktionell familj. Tom är en riktig mytoman och bedragare. Hans hustru Leila vill skiljas, och deras två tonårsbarn har det inte så lätt i livet alla gånger. Dessutom har familjen ständigt en känsla av att någon förföljer dem.

Du kommer definitivt att få höra mer om Akrobaten på bloggen. En arbetsuppgift som jag behöver ta tag i rätt så snart är att klura på en baksidestext. Undrar om jag inte har ett utkast liggande någonstans? Återkommer om det …

6 kommentarer

  1. Du har en bra baksidestext redan där (och den hade varit en utmärkt inledning att skicka till ett förlag eller en agent): ”Tom är en riktig mytoman och bedragare. Hans hustru Leila vill skiljas, och deras två tonårsbarn har det inte så lätt i livet alla gånger. Dessutom har familjen ständigt en känsla av att någon förföljer dem.” Det enda du behöver är att vara lite mer specifik om vad tonårsbarnen har för problem.

    1. Caroline: Den har snurrat runt hos förlagen i flera omgångar, med omarbetningar och redigeringar däremellan, ibland med hjälp av lektörer. Men jag lyckades aldrig bli en av de där två promille (eller vad är det man brukar säga?) som får sin roman utgiven. Så det blir till att ge ut själv, för ut ska den! :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This