Tack!

Å, vilken kväll det blev i tisdags! Det är inte så ofta jag är på en fest där jag känner i princip alla. Ett stort och varmt tack till alla som var där och firade Akrobaten med mig!

Alla verkade ha trevligt, alla grattade och sa snälla saker, typ att mitt prat i mikrofonen var bra. Det var lite extra skönt att höra eftersom jag var gruvligt nervös inför just pratbiten. Undrar om det verkligen var okej, eller om alla bara såg att jag såg nervös ut och ville peppa.

Ett särskilt tack till finaste maken och till mina föräldrar, som hjälpte mig massor under kvällen. Och så förstås ett stort tack till Fredrik Lidby, som bidrog med alla mingelbilder här under kvällen. Ni har väl sett dem? Vad bra det blev, tycker jag!

Nu är jag ärligt talat skittrött. I morgon är det inte författarfredag utan långhelg. Å, vad jag är värd det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This