Boksignering i Näsbypark i dag

I dag är det Näsbyparksdagen, vilket innebär massor av aktiviteter i Näsbyparks centrum. Roslagsbanan kör med veterantågen, och Näsbyparks bokhandel ordnar författarsigneringar på perrongen.

Där stod jag och signerade böcker i sällskap med Viveca Sten och Dag Sebastian Ahlander. Celebert sällskap minsann!

image

Viveca Sten signerade sin nya fina kokbok Skärgårdssommar – matbok från havsbandet och dessutom sin senaste deckare I maktens skugga. Hon har hunnit släppa inte mindre än sju deckare sedan 2008. Imponerande! Och jag som bara har hunnit läsa de två första.

Dag Sebastian Ahlander signerade sin nya bok Tänkebok för glada gubbar, en fortsättning på storsäljaren Handbok för glada gubbar. Han delade generöst ut goda råd för hur man kan leva ett mer positivt liv, och om böckerna är bara hälften så kloka som författaren själv så är de mycket läsvärda.

Senare fick jag sällskap på perrongen av herrarna Roslund & Thunberg, som signerade sin nya bok Björndansen. Den handlar om MIlitärligan, en liga som rånade banker, och som bestod av inga mindre än Stefan Thunbergs bröder. Mycket nyfiken blev jag! Är det någon som har läst den redan? Kommentera gärna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This