Längtan efter kreativt skrivande

Jag skrev en låt i helgen. Det var länge sedan. Jag använde ju pianot tidigare, men i början av året kom jag på att jag ville lära mig att spela gitarr. Och sedan dess har det inte blivit några låtar skrivna. Det var helt enkelt så roligt att spela gitarr att jag fastnade i det. Jag är fortfarande urdålig på att spela, men det är okej; jag är ju nybörjare. Men visst kan jag spela tillräckligt för att skriva en låt. Och igår blev det alltså av. Min första låt sedan instrumentbytet!

Å, vad roligt det var att skapa kreativt igen. Det blir alldeles för lite av den varan för min del. Jag kom i otakt med manusen för ett antal år sedan när jag letade förlag åt Akrobaten. Medan jag väntade på svar skrev jag ett till romanmanus, och så smet jag emellan med tre fackböcker. Nu längtar jag efter att få skriva ett nytt skönlitterärt manus. Men jag får längta ett tag till. Det där andra manuset som har väntat länge nu ska redigeras först. Och så har jag en fackbok till på kö som nog också får gå före.

Under tiden kan jag tänka mig att lindra min längtan genom att skriva några låtar till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *