En trött höst

Jag är så trött! Jag vet ju att den här årstiden, ja hela vinterhalvåret, gör mig galen. Men brukar jag verkligen vara så här trött? Det känns inte normalt.

De senaste veckorna har jag haft flera dagar när jag knappt kunnat koncentrera mig på något annat än hur trött jag är. Och ja, jag vet att det jag tänker på är det som får energi men jag är för trött för att orka tänka på det.

Även de dagar som jag varit piggare har jag kroknat på eftermiddagen eller tidigt på kvällen. Fem soltimmar blev det i Stockholm under november och det är tydligen färst på över hundra år. Jag antar att det är det som påverkar mig.

De senaste åren har det ju blivit så inne att äta D-vitamintillskott på vintern, och många upplever att de blir piggare av det. Själv har jag hoppat över, eftersom jag ju inte är i Sverige hela vintern. Men nu undrar jag om jag inte måste göra ett försök ändå – den här tröttheten gör mig desperat.

Nåja, om två och en halv vecka drar jag söderut. Det blir en veckas semester på El Hierro och sedan en dryg månads vardag på La Gomera. Jag kommer att blogga därifrån på Gomerabloggen som vanligt. Lääängtar!

1 tanke kring ”En trött höst

  1. Pingback: Pigg igen | Jennys författarblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *