Bokpromenad i Täby

Kan du ditt Täby? Gillar du böcker? Är du nyfiken på en bok där huvudpersonerna bor i Täby? Då är du välkommen på bokpromenad tisdagen den 16 juni klockan 18.00 på Biblioteksgången vid Täby centrum.

Träffa Täbyförfattaren Jenny Forsberg

Författaren Jenny Forsberg berättar om sin bok Akrobaten, som utspelar sig i Täby – bland annat runt Täby centrum och Tibblehallen. Jenny berättar om de påhittade personerna i boken och vad de gör i de olika miljöerna. Hon läser upp passager i boken som handlar om de platser vi ser omkring oss. Självklart får du ställa dina frågor om boken och hur den kom till. Dessutom ingår en signerad Akrobatenbok i priset.

Vi kommer att vara utomhus och promenera några hundra meter, så klä dig efter vädret och i skor som du kan gå i. Promenaden tar sammanlagt 1–1,5 timme, men vi är inte i rörelse hela tiden utan oftast står vi och pratar om boken.

Vad kostar det och hur anmäler jag mig?

Kostnad: 250 kronor per person inklusive ett exemplar av boken Akrobaten, som är värd cirka 200 kronor. Anmälan är bindande, så du får inte tillbaka pengarna om du inte kan vara med. (Däremot kan du i så fall få boken skickad till dig om du hör av dig med din adress.)

Anmälan: Anmäl dig senast den 11 juni genom att betala in 250 kronor till PG 33 81 46-4. Skicka samtidigt ett mejl till Jenny Forsberg på jenny@iklartext.se så får du en bekräftelse på att du är anmäld. Tillägg 29 maj: skriv bokpromenad och ditt namn på betalningen. Betalar du för flera personer så skriv ditt eget namn och berätta i ditt anmälningsmejl vilka personer betalningen gäller. 

Vad handlar Akrobaten om?

Akrobaten handlar om en strulig Täbyfamilj med en pappa som är mytoman. Han skryter ofta och gärna om sitt lyckliga familjeliv. Men i själva verket vill hans fru skiljas, och de två tonårsbarnen är struliga och passar inte alls in i den fina bild som deras far målar upp.

Blir det fler tillfällen?

Är du intresserad men kan inte den 16 juni? Mejla jenny@iklartext.se och berätta det, så får du ett mejl där du får veta när det blir bokpromenad nästa gång. Vill du gå på bokpromenad med dina kompisar eller med familjen? Om ni är minst fem personer så kan ni boka en privat bokpromenad. Mejla så kommer vi överens om en tid!

Varmt välkommen på bokpromenad!

PS Har du vänner som bor i Täby? Berätta gärna för dem om bokpromenaden så blir jag glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *