Tsunamin snart färdig bok

Jag är i Sverige igen. Det känns helt okej, även om det som vanligt var motigt att lämna Valle Gran Rey – jag trivs ju så bra där.

Arbetet med Tsunamin går faktiskt framåt. Det finns ett omslag och inlagan är layoutad. Och i går fick jag tillbaka inlagan från korrekturläsaren. På fredag ska jag sätta mig och gå igenom det och få iväg korrekturändringarna till formgivaren.

Det närmar sig en färdig bok alltså. Och ändå, när jag sätter mig ner och räknar på en tidsplan så kommer jag fram till att boksläppet inte kan bli förrän någonstans runt den 1 juni. Sedan jag har provat att ge ut böcker på egen hand har jag fått en helt annan förståelse för förlagens långa ledtider, kan jag säga.

För övrigt är jag så sjukt nöjd med prologen till Tsunamin. Bokens början är så viktig, och den här gången har jag verkligen fått till den. Jag ska lägga ut den här som ett smakprov vid tillfälle.

Vad vill du veta om Tsunamin eller om hur jag jobbar med den? Skriv gärna en fråga i en kommentar så ska jag svara på den om jag kan – kanske i ett eget blogginlägg.

kaboompics.com_Reading a book

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *