Så här ser boken ut

Kolla, så här ser Tsunamin ut!

20160304_150040.jpg

Jag har fått provtrycket från tryckeriet. Det betyder att det här är det enda exemplaret som finns än så länge. Den är snygg!

Jag ska korrekturläsa boken en sista gång – jag brukar alltid se nya saker när texten väl är tryckt. Och så är det en detalj med trycket som jag ska fråga tryckeriet om. Och delar av baksidestexten har eventuellt för lite kontrast mot färgen bakom den; jag ska diskutera det med formgivaren.

Något jag inte alls var beredd på var att det skulle kännas så bra att hålla boken i handen. Dels är det ju femte gången jag gör det här nu, dels är boken faktiskt fortfarande inte klar, så jag tyckte inte att det var någon stor grej. Men å vad bra det kändes när jag väl plockade ut boken ur paketet! Tänk att det blir en bok den här gången också. Jag har inte spikat något utgivningsdatum. Slutet på maj antagligen. Jag återkommer i frågan.

För övrigt klurar jag på var jag ska ha releasefesten. Förra gången var jag ju på Rost, och det var mysigt och funkade utmärkt. Den enda nackdelen med den lokalen är att jag inte kan ta med eget vin och bjuda på, eftersom de har bar där. Det betyder att jag inte har budget för att bjuda på dricka, utan att var och en får bekosta det själv. Men förutom det var jag mycket nöjd. Kanske ska jag kolla möjligheten att vara där igen?

Har du något tips på en lokal i centrala Stockholm som passar för en boksläppsfest?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *