Klar med redaktörsjobbet för Täbyboken

Tjoho, jag är klar med redaktörsjobbet för presentboken Från ljugarbänken i Täby! Jag började typ 1 januari och hade väl inte tänkt mig att det skulle ta fyra månader.

Den förra meningen känns för övrigt som en sammanfattning av mitt liv. ”Jag hade inte trott att det skulle ta så lång tid.” Men även om det mesta jag planerar och gör tar längre tid än vad jag har tänkt, så blir de oftast gjorda ändå, bara lite senare. Och det är inte alls dumt. Jag får saker gjorda om man ser det över tid, även om jag vid nästan varje enskilt tillfälle är frustrerad över allt jag inte hinner. Nu har jag skrivit fem böcker, och det är jag stolt över. Så det så.

Vi i Täbyförfattarna planerar att ge ut #ljugarbänken, som vi kallar den till vardags, i september. Det är förstås mycket jobb kvar, men den delen som var mest tidskrävande för mig är klar. Nu hoppas jag att jag kommer att jobba mindre med den boken framöver.

För jag har för 17 en egen bok att jobba med! Tsunamin finns ute i bokhandeln från och med den 19 maj. Releasefesten är den 23. Det är lite att fixa med innan dess, och så är det hög tid att börja jobba med sälj, PR och marknadsföring för boken nu.

Har du en bokblogg och vill skriva om Tsunamin? Hör av dig på jenny@iklartext.se för att få ett recensionsexemplar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This