Boksläpp för Tsunamin den 23 maj

Har jag ens pratat om att det är boksläpp för Tsunamin den 23 maj? Vi kommer att hålla till i ABF-huset på Sveavägen i Stockholm från 17.30. Restaurangen heter Cirkeln och ligger på hörnet på bottenvåningen. Om du nu tänker ”Ligger det inte ett kebabhak där?” så tänker du rätt men har fel ändå :-) Det var ett kebabställe förut. Nu är det en mysig restaurang med ekologisk inriktning. Jag har inte ätit där men menyn ser super ut.

20160502_160130.jpg

Så här lugnt var det när jag var där igår på dagtid. På kvällen den 23 maj hoppas jag att det blir trångt och trevligt och mingligt. Vill du vara med? Mejla mig på jenny@iklartext.se så får du en inbjudan. Eller bara kom förbi den 23, köp ett glas vin i baren och en signerad bok. Eller ännu hellre stanna hela kvällen och ät middag. Restaurangen är öppen även för andra än boksläppsfirare, så om du vill äta är det en bra idé att boka bord.

Det ska bli så kul att äntligen få släppa ut Tsunamin! Så kom gärna och fira med mig. Välkommen!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This