Förberedelser inför boksläppet

Förberedelser pågår inför boksläppet. Själva festen är egentligen inte så mycket att fixa: eftersom vi håller till på en restaurang behöver jag mest se till att själv vara där och ha med mig en hög med böcker. Men just det, det var ju det där med böckerna. Hur ska jag forsla dit dem? Ta resväskan på Roslagsbanan? Ja, kanske. Och jag måste kanske ha ett par skyltar med pris. Och bra signeringspennor – jag måste nog köpa ett par nya. Och så har jag bestämt svarat ja på frågan om jag behöver en mikrofon under kvällen – det borde betyda att jag ska säga något i den va? Undrar vad det är? ;-)

Jag behöver också säga saker i sociala medier om och i samband med releasen. En plan jag har är att köra en tävling i samband med släppet. Vilken dag som helst nu ska jag sätta mig ner och skriva ihop den. Jag ska kontakta bokbloggare och höra om de vill skriva något om boken. (Har du som läser det här en bokblogg? Hör gärna av dig på jenny@iklartext.se om du vill ha ett recex!) Inte har jag hunnit få iväg böcker till dem som har förhandsbeställt heller. Det borde jag helst göra idag. Och typ TUSEN GREJER TILL!! Så det är bäst att jag hugger tag i dem nu i stället för att sitta här och blogga. Hej då!

PS. Igår blev jag intervjuad av Mitt i Täby. Lovar att berätta mer när reportaget är i tidningen.

20160429_1712040.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *