Boksläpp: Från ljugarbänken i Täby

Den 20 oktober är det äntligen dags för boksläpp för Från ljugarbänken i Täby. Det är en presentbok med snygga bilder från Täby, och femton fantastiska berättelser som utspelar sig på olika platser i kommunen. Boken är ett samarbete mellan ett antal personer ur nätverket Täbyförfattarna. Jag bidrar med en novell i boken – novellen är ett utdrag ur min roman Akrobaten. Dessutom är jag bokens redaktör.

Vill du komma och fira? Då är du varmt välkommen att komma och dricka bubbel och höra oss berätta om boken. De enda två kraven är att du 1) anmäler dig i Facebookeventet 2) orkar åka till Täby, ha ha :-) Vi håller till på Café Mumma i Roslags Näsby centrum den 20 oktober kl 17–21. I sagda Facebookevent hittar du även mer information om releasefesten och om boken.

Hurra, vad kul det känns att Från ljugarbänken i Täby snart är ute!!

foretagsutskick_omslag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This