Redigerar kommande språkboken

Sedan ett par veckor är jag igång och redigerar den kommande språkboken igen. En bok i samma stil som Tydliga texter. I höstas fick jag massor av kloka kommentarer från min förläggare på texten, och det är framför allt med hjälp av dem som jag redigerar manuset för närvarande, och i dag tog jag mig äntligen till slutet av kommentarerna.

Jag har även en lista med annat som jag behöver jobba med i manuset, men det här med att jag kom till slutet av kommentarerna känns som ett genombrott. Förhoppningsvis var det den stora puckeln och så går det snabbt nu till en version av manuset som jag kan skicka till förläggaren. Förhoppningsvis.

Det där andra som ska göras är ju bara lite saker som jag behöver ändra genomgående i hela manuset, och att komma på vad boken ska ha för titel och sådana petitesser :-) Boken är planerad att komma ut till hösten.

För övrigt är jag fortfarande på La Gomera, och det är framför allt på Gomerabloggen jag bloggar just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *