Jag ska stryka något från attgöralistan varje dag

Förra veckan bestämde jag att jag ska stryka något från attgöralistan varje dag. Bakgrunden är att jag ofta är frustrerad över min attgöralista. Den innehåller hundratals punkter. Jag gör för mycket. För att det är för mycket jag vill göra. Jag har svårt att prioritera, för jag upplever att jag redan har prioriterat bort så mycket. Allt som jag skriver upp på attgöralistan är viktigt. Annars skulle jag inte ha skrivit dit det. Men det är inte hållbart; jag behöver göra mindre.

Därför bestämde jag mig för att för att testa att stryka något från listan varje dag, som ett experiment. Det räknas inte att hoppa över en återkommande punkt, alltså låta bli att göra något som jag ska göra varje dag, vecka, eller månad. För då dyker den ju bara upp igen nästa dag, vecka eller månad. Det som räknas är att stryka saker helt från listan. Det betyder att jag måste prioritera bort saker som jag egentligen tycker är så viktiga att de förtjänar en plats på attgöralistan. Ack så svårt.

Jag tänkte göra det här i ett par veckor till att börja med, och sedan utvärdera hur det går. Jag började i fredags, och i dag är det onsdag. Hittills går det bra.

Ständigt på väg …

1 tanke kring ”Jag ska stryka något från attgöralistan varje dag

  1. Pingback: Hur går det att stryka saker från attgöralistan? | jennyforsberg.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *