Vad har du för planer för 2024?

Årsskiftet är för mig en bra tid både för att sammanfatta året som gått och smida planer för det kommande. Kanske för dig också? För mig blev 2023 ett stressigt och slitsamt år – ja, det kommer bakslag även för oss som är i processen att skapa ett fritt liv.🙃 Därför kände jag ett större behov än vanligt av att få processa det som har varit och göra en mental omstart. Så det har jag gjort nu! Och omstart betyder nya planer. Det är så mycket kul jag har lust att skapa i mitt företag i år! Det här är några av dem:

  • Välkomna nya medlemmar till medlemsprogrammet Ett fritt liv snart! Planen är att ha ett insläpp i slutet av januari, så att du kan vara med från februari om du vill.
  • Erbjuda onlinekursen Den snälla företagaren som självstudiekurs. Jag höll kursen live en gång och sedan har den blivit liggande i byrålådan för att jag inte har bestämt var den passar in. Men medan jag funderar på det kan jag ju erbjuda den som självstudiekurs! På gång snart, hoppas jag.
  • Erbjuda en lista med idéer som inspiration för dig som vill skapa en ny passiv inkomst.
  • Börja prata om odling igen i medlemsprogrammet under våren.
  • Kolla om det finns intresse för en separat mastermindgrupp, utanför medlemsprogrammet. En liten grupp som träffas några gånger och ger varandra återkoppling på det vi funderar över för närvarande. Kanske för företagare eller med något annat specifikt tema inom ett fritt liv. Är du intresserad? Skriv en kommentar om du vill, eller hör av dig på något annat sätt.
  • Hålla en eller flera jobba-tillsammans-dagar för den som vill jobba med sina egna grejer och samtidigt ha sällskap av andra som också jobbar med sitt – både för medlemmar i medlemsprogrammet och som ett separat erbjudande för andra som har lust att få sällskap för en dag.

Månadens tema i mitt medlemsprogram är: Beredskap – ta hand om dig och din familj i en samhällskris. Det handlar alltså om att förbereda oss på vad vi gör om krisen eller kriget kommer – ett tema som känns ännu mer aktuellt nu än före årsskiftet när jag planerade det och tog fram innehållet. Mer om det i nästa mejl.

Kul att du hänger med mig här! Det är full fart i min entreprenörshjärna som vanligt som du märker.😀 Vad har du för planer för 2024? Berätta gärna i en kommentar!

Jenny Forsberg håller i en purjolök som hon just skördat i snön.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This