Boksläpp: Tiden går så långsamt när man tittar på den

I går var jag på boksläpp för Josefine Lindéns debutroman Tiden går så långsamt när man tittar på den, som kommer ut på Litet förlag. Och vilket boksläpp det var!  Festen hölls i tjusiga butiken Gåvan i Frihamnen. Vi drack bubbel och åt choklad, och jag är ledsen över att behöva använda den slitna klyschan, men alla var där.

Josefine är så kool. Hon är typ världens bekvämaste med att prata i mikrofon inför alla hon känner. (Och om hon inte är världens bekvämaste så är hon i stället världens bästa skådespelare för hon uppträdde som om hon var född med micken i handen.) Och som om inte det var nog så rev hon tillsammans med sitt boyband, som hon kallade dem, av ett par eminenta låtar som hon själv skrivit text och musik till. Inte verkade hon ett dugg nervös då heller, trots att hon sa att det var första gången hon framförde de låtarna för någon. Jag var säker på att hon och det här bandet repade tillsammans regelbundet och att de brukade giga ihop, men när jag frågade henne efteråt så berättade hon att bandet var inhyrt och att hon aldrig hade sjungit med ett band förut. Och så bara gör hon det. Som om det vore det naturligaste i världen. När jag blir stor ska jag bli lika kool som Josefine Lindén.

Som ni vet är jag sämst på att ta festbilder så det blir inga i dag. Är du nyfiken och vill spana in bilder kan du titta längst ner i det här blogginlägget (länk borttagen pga trasig). Där tipsar Josefine om andra som har bloggat om releasen.

Så här ser i alla fall boken ut. Mycket snygg. Det ska bli så spännande att läsa.

image

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This