Ljuva nöjesläsning

Jag har läst på tok för lite skönlitteratur under våren. Att få försjunka i en roman är annars ett av mina absoluta favoritnöjen. Nu i helgen blev det i alla fall en del läst. Jag ägnade långfredagen åt att sträckläsa Josefine Lindéns Tiden går så långsamt när man tittar på den. Jag skrev häromveckan om releasefesten och nu har jag alltså läst boken också. Och vilken historia det var! Läs, läs, läs, säger jag bara.

Dessutom har jag börjat på Fredrik Backmans Mormor hälsar och säger förlåt. Vilket språk han har, den mannen! Och känslorna sedan: glädje och sorg i en salig blandning. Jag skrattar hela tiden när jag läser, och jag förväntar mig att även få fälla en del tårar innan jag har läst ut den. Så, trots att jag inte har läst ut den än, så säger jag läs, läs, läs! om den också. Och om du inte redan läser Fredrik Backmans blogg så tycker jag att du ska göra det också.

Å, vad skönt det var med en ledig långhelg. Jag skulle kunna tänka mig en till snart, gärna redan nästa helg :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *