Jag är nyfiken på romanen Boys

Språkkonsulten Anna Ringberg, som för övrigt var redaktör för min bok Tydliga texter, romandebuterar nu med boken Boys. Boys är recenserad i gårdagens SvD. Hur 17 lyckas man få sin debutroman recenserad där? En bra recension är det också. Grattis Anna, till både boken och recensionen!

Min redan stora nyfikenhet på boken blev inte ett dugg mindre nu – jag tror att boken är riktigt bra. Jag skriver den högt upp på min lista över böcker jag ska skaffa och läsa snarast. Icke att förväxla med högen av böcker som jag ska läsa vilken vecka som helst nu, som ligger här hemma. Icke heller att förväxla med högen av böcker som jag har lånat på bibblan och som jag ska läsa omedelbums eftersom de snart måste lämnas tillbaka.

Någon som har hunnit läsa Boys och tycker något?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This