Jag skickar bloggutmärkelsen vidare

Jag har blivit uppmärksammad på författarbloggen Bokplantan. Tusen tack för det! :-)

Det verkar som om det engelska ordet award är det allmänt förekommande begreppet för den här företeelsen. Jag förstår inte varför man inte använder ett svenskt ord när man skriver om det på svenska. Bloggpris? Bloggutmärkelse? Ja det senare får det bli.

Så här ser reglerna ut för bloggutmärkelsen:
Du som vinner utmärkelsen ska kopiera in bilden i din blogg, för att visa att du har fått den. Tacka och länka tillbaka till den du fick utmärkelsen av. Skriv sju intressanta saker om dig själv och ge sedan utmärkelsen till sju andra bloggare.  (Skriv till dem att de har fått utmärkelsen).

Okej, sju saker om mig själv. Fast alla kanske inte är så himla intressanta :-)

  1. Jag avskyr kyla och mörker och när jag blir stor ska jag bo i ett varmt land åtminstone delar av vintrarna.
  2. Jag planerar att försörja mig som författare från och med år 2021.
  3. Min favoritbok är Munken som sålde sin Ferrari av Robin Sharma.
  4. Några av mina favoritförfattare är Karin Alvtegen, Arne Dahl, Kerstin Ekman och PC Jersild.
  5. Om jag hade obegränsat med tid skulle jag fika och se på teve mer.
  6. Jag skulle vilja kunna prata danska.
  7. Jag är bra på att läsa texter upp och ner.

Hur 17 ska jag välja sju av alla bra bloggar jag läser? Här kommer i alla fall sju utmärkta bloggar som jag vill ge utmärkelsen till. De tre första är författarbloggar, sedan kommer en språkblogg och så tre helt andra bloggar:

6 kommentarer

  1. Jag tänkte väl att du skulle ha något att säga om ordet award! Vad tycker du om den fina böjningen ”awarden” som jag ogenerat använder i mitt inlägg? :-D Du behöver alltså inte svara, se det som en retorisk fråga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This