Bloggturnéns sista stopp: Malin Johansson

På bloggturnéns sista dag hälsar jag på hos Malin Johansson, eller Malin the Writer (länk borttagen pga trasig). Malin bloggar om böcker och bokskrivande och till sommaren kommer hennes roman ”Kär lek?”, som man kan beställa redan nu. Dessutom har Malin lovat att recensera Den snälla företagaren inom någon vecka. Nervöst!

Häng på till Malin i dag så får du bland annat veta hur skrivprocessen såg ut för Den snälla företagaren. Och så är det förstås sista chansen i dag att få bloggturnérabatt på boken. Beställ den direkt hos TUK i dag med koden BLOGG, så får du köpa den 20 procent billigare.

Tusen tack till alla snälla bloggare som har tagit emot mig på turnén! Det har varit både kul och jobbigt att vara på bloggturné. Jag kommer att återkomma med lite mer reflektioner om turnén i något senare inlägg. Är det något särskilt du undrar om bloggturnén så ställ gärna frågan här i kommentarerna så ska jag försöka svara på den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This