Los reyes magos … fortsätter

För er som undrar hur natten fortsatte så kommer är de sista hålltiderna:

23.30 mer fyrverkerier

23.35-05.00  umpa umpa

Under det sista umpa umpa-passet tror jag att jag lyckades somna till vid något tillfälle när det blev lite tystare. Men sov ordentligt gjorde jag inte förrän fem i morse. Och eftersom jag är helt okunnig i den ädla konsten att sova bort förmiddagarna så vaknade jag klockan åtta. Gissa hur pigg jag är i dag?

Något senare fick jag nyheten av lägenhetsskötarrastamannen: man firar los reyes i två dagar. Häpp!

Jag gick till gymmet och när jag kom tillbaka var det igång. Fyrverkerier och umpa umpa har varvats under eftermiddagen. Men till gomeranernas försvar ska sägas att det just var tyst en bra stund. (Ah, denna ljuva tystnad.) Men nu är det igång igen. Fyrverkerier. Nämnde jag umpa umpa?

Inte orkar de väl festa till fem i natt igen? Håll tummarna för att de inte gör det. Jag vill sova!

Uppdatering: Du vet väl att jag bloggar om La Gomera på Gomerabloggen numera? Välkommen dit om du vill läsa mer om La Gomera och Valle Gran Rey och vad jag har för mig när jag är där.

4 kommentarer

  1. Ingrid: Nope, en viktig del med vinterresan för min del är att vara borta över jul :-) Men om jag bor så här nära den här kyrkan nästa år oxå ska jag nog se till att boka ett par hotellätter nere på byn de här dagarna. Eller kanske fråga om lägenhetsuthyraren kan hjälpa mig med något annat alternativ för de här två dagarna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This