Rapport från Ann Ljungbergs skrivmingel 15 maj

Jag var ju på skrivmingel häromveckan som eminenta lektören och författarcoachen Ann Ljungberg anordnade. Förutom själva minglandet så hände det mycket uppe på scenen. Föreläsningar och intervjuer. Själv blev jag tillsammans med tre andra fackboksförfattare intervjuad av Ann om fackboksskrivande ur olika aspekter. Kvällen filmades och här är filmsnuttarna där jag är med:

I den här filmen pratar jag om Den snälla företagaren om du spolar fram till 4:30.

I den här filmen pratar jag om att skriva på fik tillsammans med andra vid 2:40

I den här filmen kommer vi in mitt i när jag pratar om Tydliga texter och lite om min kommande bok. Eller snarare så pratar jag inte om den, utan är lika hemlig som här på bloggen – jag ska berätta snart, jag lovar! Och så får jag en fråga från publiken om vad en språkkonsult gör.

Resten av filmsnuttarna från kvällen ligger förstås också på Youtube. Sök på ”skrivmingel” om du vill titta på allihop.

Jag hade en supertrevlig kväll och var faktiskt inte det minsta nervös när jag blev intervjuad på scen, trots att jag inte alls gillar eller tycker att jag är bra på att prata inför folk egentligen. Dessutom fick jag beröm efteråt för min röst! Jag sträckte på mig som en tupp. Kan inte minnas att någon berömt mig för den tidigare. Jag gillar ju att skriva, inte prata :-) Berömmet kom från urgulliga Sofia Hallberg, som bloggar på Debutantbloggen. Sofia pratade också på scenen under kvällen och gjorde mig grymt nyfiken på sin debutroman ”Mina fräknar”, som kommer i augusti.

3 kommentarer

  1. Har läst Sofias inlägg på Debutantbloggen och håller med, hennes bok vill man verkligen läsa! Ska lyssna pådin röst, senare när jag inte sitter på jobbet :-). Hade så gärna varit med på Ann Ljungbergs mingel. Hon är min skrivarcoach, ”går” kursen ”skriv en roman på distans”. Hon är toppen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This