Författarpaus

De senaste veckorna har det varit dåligt med både blogginlägg här och romanredigering. Jag har haft fullt upp med jobb, tog någon extra utflyktsdag på La Gomera och hade flera resdagar på vägen hem. Och så ville jag ju blogga på Gomerabloggen. Så jag tog en paus från författandet.

Nu är jag tillbaka i Sverige. Det känns helt okej, även om jag också längtar tillbaka till Valle Gran Rey. Jag kommer att fortsätta blogga på Gomerabloggen, även om det inte blir lika frekvent som när jag var där.

Den här veckan har jag gott hopp om att få till lite Akrobaten-redigering – på fredag om inte annat, men jag hoppas få till ett par timmar innan dess också. Jag har bara ett par dagars redigering kvar, så det är ganska frustrerande att inte få det färdigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This