Akrobaten finns att köpa den 26 augusti

Jag väntar på att Akrobaten-böckerna ska komma från tryckeriet. Men under tiden är det massor av arbete kvar att göra. I dag har jag registrerat boken hos Bokrondellen. Det är därifrån internetbokhandlarna hämtar sina uppgifter. Att finnas i Bokrondellen är alltså en nödvändighet om man vill att boken ska finnas i internetbokhandeln. Och det vill jag förstås.

För att kunna registrera boken behövde jag två uppgifter som jag inte hade bestämt än: utgivningsdatum och f-pris. Så det blev till att bestämma det. Att klura på f-priset tog nästan hela dagen faktiskt. För att veta vad jag behöver ta betalt så behöver jag ha koll på alla utgifter, Det är fortfarande några utgifter som jag inte har koll på i budgeten, framför allt frakt hit och dit. Så jag gjorde kvalificerade chansningar på de utgiftsposterna för att komma fram till ett f-pris, eftersom jag behövde det för att komma vidare i arbetet.

Om min nuvarande budget stämmer så går jag plus minus noll om jag säljer de 600 böcker som jag har beställt nu. (Här räknar jag alltså pengar ut och pengar in, inte nedlagd tid.) Därefter kan jag beställa nya böcker, och då borde jag kunna göra en liten vinst, eftersom det blir mindre utgifter den gången. Jag behöver ju inte betala formgivning etc en gång till utan bara trycka upp nya böcker.

Och så var jag alltså tvungen att spika ett utgivningsdatum, så jag slog till på den 26 augusti. Så där ja! Det är nära nu ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *