Kvar att göra före semestern

Det här är vad jag skulle behöva göra med Akrobaten före semestern:

 • Få in boken hos Adlibris. Om jag har förstått det hela rätt så tar Adlibris inte själva sina uppgifter från Bokrondellen som andra internetbokhandlar utan man behöver skriva kontakt med dem separat.
 • Ordna fraktavtal med Posten eller DHL för att skicka böcker.
 • Komma på hur jag kan ha en budget-släppfest. Med andra ord: hitta ett sätt att ha fest utan att betala dyr lokalhyra.
 • Planera och förbereda släppfest.
 • Trycka upp ett par Akrobaten-t-shirtar att ha på mig på till exempel Bokmässan.
 • Ordna mobilskal med bild på Akrobaten.
 • Se till att UPS levererar böckerna vid en tidpunkt när jag kan ta emot dem. Ta emot 600 böcker och få plats med dem i lägenheten.
 • Se till att personalen i Näsbyparks bokhandel får läsa boken.
 • Skicka ett ex av boken till Bokrondellen.
 • Skicka pliktex.
 • Ta reda på hur det funkar med BTJ.
 • Leta reda på bokbloggare och andra som vill recensera boken. Skicka ut böcker till dem.

Jag har några timmar i eftermiddag – eller kanske snarare i kväll – och två författarfredagar på mig. Tror ni att jag lyckas?

Två av punkterna vill jag gärna ha hjälp med:

 1. Har du någon idé om hur jag kan ha boksläpp utan att betala dyr lokalhyra? Jag vill av flera skäl inte ha festen hemma hos mig. Helst vill jag ha boksläpp i centrala Stockholm, eftersom jag tror att flest människor kommer då. Men det skulle också kännas naturligt att ha festen i Täby eftersom Akrobaten utspelar sig där. Runt 1 september, tänker jag mig.
 2. Har du en bokblogg eller ett sammanhang där du vill recensera eller skriva om boken? Mejla din snigelpostadress till jenny snabel-a iklartext.se om du vill ha ett recensionsexemplar. Om vi inte känner varandra så berätta i mejlet var du tänker skriva om boken.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This